Ontdek Ghana 01

Voor een reis naar Ghana is een paspoort nodig, dat minimaal een half jaar geldig is. Om het land te mogen bezoeken, dient u een visum aan te vragen bij de Ghanese ambassade in Den Haag. U kunt dit ook laten doen, bijv. door Visumdienst Breda, tel: 076 5612139 ( bereikbaar tijdens werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur) of bijv. door de ANWB als u lid van deze organisatie bent. Omdat u als toerist gaat, dient u bij uw visumaanvraag naam en adres op te geven van degene bij wie u logeert. U ontvangt deze gegevens van ons bij een boeking van het gastenhuis in Golokuati. Verder is in ieder geval een inenting tegen gele koorts (yellow fever) verplicht en zijn malariatabletten aan te bevelen. Een GGD bij u in de buurt kan u hier meer over vertellen. U kunt erover denken om voor uw reis een annulerings- en reisverzekering in Nederland af te sluiten. U dient zelf een vliegticket te kopen bij een maatschappij naar uw keuze, bijv. KLM, Brussel Airlines, British Airways of Tap Portugal. Een retour ticket kost 600 tot 800 euro. Meestal mag u twee koffers van elk 23 kg. meenemen excl. handbagage.

taxi GhanaU wordt bij de uitgang van het vliegveld opgewacht en overnacht in de omgeving van Accra.U ontvangt bij aankomst een simkaart waarmee u direct kunt bellen. De volgende ochtend wordt u naar het busstation gebracht van waaruit u vertrekt naar Golokuati. U hoeft gedurende de 200 kilometer lange rit niet over te stappen en kunt onderweg genieten van de mooie natuur en schilderachtige dorpjes die u passeert. In het centrum van Golokuati stapt u uit en neemt de taxi naar uw gastenverblijf.

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.