Uw verblijf in Golokuati

huis Golokuati

Het huis waarin u verblijft bestaat uit twee gedeelten. Een gedeelte (de helft van het huis) is de helft van het jaar bewoond. Het af te scheiden andere gedeelte (twee onder een kap) bestaat uit een woonkamer met zit- en eethoek en een werkplek. Vanuit de woonkamer is het terras direct bereikbaar van waaruit u een prachtig uitzicht heeft over de afgesloten grote tuin. Uw woongedeelte beschikt over twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en een hang/leg kast.

huiskamer woonhuis Golokuati

Woonkamer

woonkamer huis Golokuati

Woonkamer

2 persoons slaapkamer Golokuati

Slaapkamer

Een afzonderlijk toilet en een doucheruimte verbindt de twee slaapvertrekken. In principe zijn 4 slaapplaatsen altijd beschikbaar. Daarboven op is voor bepaalde momenten in het jaar een derde slaapkamer met twee slaapplaatsen en badkamer beschikbaar waarover we u afzonderlijk kunnen informeren.

 douche toiilet

Douche en toilet

 terras huis Golokuati

Terras

 tuin huis Golokuati

Tuin

De maaltijden worden in het huis gereedgemaakt en in uw woonkamer of op terras geserveerd.

Voor korte en lange verblijven is het huis zeer geschikt. Als u een paar maanden, samen of alleen, er eens even helemaal uit wilt zijn, in een andere en veilige omgeving wilt verblijven, dan is dit huis een geschikte plek voor u waarover met u afzonderlijke afspraken kunnen worden gemaakt.

Voor meer informatie  kunt u contact opnemen met : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.